Treceți la conținutul principal

Angajatorul Meu

De cativa ani urmaresc online cu interes si admiratie AngajatorulMeu.ro, in special pe LinkedIn. Mi-am spus in sine de multe ori de-a lungul timpului ca trebuie sa fie ceva atat de deosebit ce fac oamenii acestia, de sunt la curent cu atatea lucruri, stiri evenimente de la companiile mari, foarte mari si de la cele mai micute si prezinta informatia adaptata "auditoriului". Probabil ca la un moment dat mi-am pus inconstient o dorinta sa am ocazia sa colaboram.

Si iata-ma azi, multumindu-le pentru primul articol publicat, in urma unei scurte discutii pe care am avut-o in urma cu cateva zile.

Cand m-a sunat D la ora planificata, eram putin emotionata. Eram asa, cumva, la intersectia intre ceva ireal ce odata parea intangibil si realitatea unei zile pline, cu numeroase activitati, sedinte, workshop-uri si proiecte. Nu mai stiu daca imi tremura vocea sau nu, insa cu siguranta mi-as fi dorit sa fiu putin mai coerenta in exprimarea ideilor. Cert este ca m-a luat oarecum prin surprindere cu subiectele. Prietenos, cu o voce calda si linistita, imi spunea despre o poveste. Eu, in contrast, din inertia activitatilor structurate in mijlocul carora tocmai fusesem, incercam sa imi clarific niste elemente care imi erau neclare din ultimul email primit. Cu maiestrie si rabdare, probabil cu un stilou in mana si luand notite pe baza interactiunii noastre, D imi raspundea la intrebarile de clarificare, dar in acelasi timp directiona usor discutia catre povestea pe care urma sa o scrie.

Povestea este despre Angajatorul Meu. Despre angajatorul tau, despre posibilul tau viitor angajator, despre o mare companie japoneza fata de care esti spectator sau chiar actor, in functie de rolul pe care il ai citind aceste randuri.
Este despre unul din cei mai mari producatori de scule electrice profesionale portabile, Makita EU, care produce in fabrica din Romania!
Este despre planurile de expansiune ale productiei Makita in Romania si despre sansa pe care o are fiecare tanar roman care doreste sa inceapa cariera sau care pur si simplu cauta locul in care sa se dezvolte si sa puna in aplicare din experienta acumulata pana in prezent.
Este pentru toti aceia care au auzit povesti de la strabunici, bunici si parinti despre cum se lucreaza in productie, despre fabricile pe care le aveam in Abecedarul clasic in urma cu 30-50 de ani. 
Este pentru cei care in scoala isi imaginau invatand la Geografie cum arata fabricile si se intrebau care este secretul unei memorii cat mai bune pentru a retine localitatea, industria si cifrele din manual. Este despre toti cei care fiind acum la inceput de drum sau undeva pe parcursul experientei profesionale, isi doresc sa puna suflet si pasiune in activitatea de productie a sculelor profesionale cunoscute si recunoscute la nivel mondial!
Este despre pasionatii de calitate si despre cum facem sa regasim calitatea in produsul final.
Este despre lucrul in echipa si despre sute de oameni, colegi, care lucreaza cu drag si dedicare pentru a produce Calitatea Makita! 
Este despre oportunitatea pe care Makita o ofera pentru romanii care au plecat peste hotare in speranta de a gasi acolo ceea ce nu au regasit in tara si despre mana intinsa pe care o ofera acestora in invitatia de a reveni in tara langa familiile, rudele si prietenii lor!
Aceasta oportunitate este creata prin intermediul suitei de locuinte in blocurile care sunt in ultimele etape de constructie si amenajare, la cateva sute de metri de fabrica.

Ma simt onorata ca pot contribui la implementarea acestui proiect minunat, facilitand pentru toti tinerii si pasionatii de productie, calitate, inginerie si scule electrice profesionale sa se alature echipei Makita EU, indiferent de locul unde se afla, in tara sau plecati in afara!

Locuintele noi si moderne vor gazdui cu drag noii angajati care isi doresc sa se dezvolte si sa puna suflet si pasiune in lucrul la Makita EU si pentru cei care naveta zilnica nu este posibila.

Multumesc AngajatorulMeu.ro pentru aceasta oportunitate si pentru experienta atat de placuta colaborand la prima poveste a noastra din sectiunea "Companii pentru care merita sa lucrezi"!

Link-ul este: https://angajatorulmeu.ro/solutia-aleasa-de-makita-pentru-a-atrage-candidati-construieste-350-de-locuinte-pentru-actualii-si-viitorii-angajati/

Inscrierea se face pe baza de CV pe adresa welfare@mmrmakita.eu, mentionand interesul pentru facilitatile de cazare si specificand joburile pentru care se aplica.

Cu drag, 
Irina

Postări populare de pe acest blog

Incepe cu dreptul 2024, prin Leadership Personal

Leadership-ul personal vine dintr-un singur loc: DIN TINE! Cum stii acest lucru? Ei bine, pur si simplu stii! Mai mult decat atat - simti! Pentru ca leadership-ul personal este abilitatea de a te conduce pe tine insati si de a fi liderul propriei tale vieti. sursa foto: pexels Cu alte cuvinte, este ca atunci cand conduci o masina: tu esti soferul, la volan, la pedale, esti in control, ai ales destinatia si drumul, stii pe unde vrei sa mergi si ai tot ce iti trebuie pentru a ajunge la destinatie. Unde iti doresti sa ajungi anul acesta? Care este destinatia ta? Cu alte cuvinte, unde iti doresti sa fii la sfarsitul anului care tocmai a inceput? Care sunt dorintele si obiectivele tale pentru anul acesta? Tu simti ca esti leaderul propriei tale vieti? Sau ai uneori impresia ca parca altcineva este "la volan"? Daca uneori stii sau simti ca este altcineva la volan in locul tau, fara voia ta, este momentul sa constientizezi acest lucru si sa te gandesti daca vrei sa mergi pe drumul l

Cum aduci dorintele in realitate

Iata cei 3 pasi pentru a transforma dorintele in realitate: 1. Atribuie un deadline pentru #dorinta ta. O dorinta cu un deadline devine #obiectiv 2. Stabileste pasii necesari pentru atingerea obiectivului tau. Un obiectiv desfasurat pe pasi devine un #plan 3. Incepe #actiuni concrete pentru planul tau! Odata ce are actiuni concrete, planul tau aduce incet-incet, dorinta in #realitate Nu uita! Totul este posibil! Inspiratie si consecventa iti doresc! Cu drag, Irina

Me, myself and I

Mi-a fost lansata povocarea de a face o scurta prezentare despre mine, in scris. E bine-venita o astfel de initiativa din cand in cand, mai ales cand anumite variabile din ecosistemul nostru se schimba. Iata rezultatul meu: I believe that inside each of us there is a huge potential to succeed and we have the necessary resources to achieve our goals towards success. Sometimes, our intenal resources are not used to their full potential, either because we are not fully aware of them, or because we look in the wrong direction. I support individuals in evolving towards their full potential and reaching their goals, by mentoring and coaching, CV/ resume review, personal branding and career development. I support all-sized oganizations in implementing and maintaining management systems, through advisory services, business consultancy, business continuity, risk management, crisis management, coaching, training. One of my passions is to support young managers and management professionals to def