Treceți la conținutul principal

2022, Simboluri si Puterea Numerelor

Atunci cand esti in fata unei usi si te intrebi unde este cheia sau care cheie este cea potrivita, atunci cand drumul se bifurca si nu stii care este calea pentru tine, atunci cand te intrebi incotro indica acul busolei, ai ocazia sa ridici privirea si sa iti amintesti ca suntem o mica farama din Univers, iar lumea noastra este transpunerea micro a Totului din care facem parte. Universul ne vorbeste neincetat, dincolo de timp si spatiu, prin legile universale, prin sunetele si semnele naturii, prin numere si simboluri, prin vise si stele, si prin atatea alte elemente pe care le descoperim mai devreme sau mai tarziu.

Oare 2022 ce semnificatii aduce?
sursa: sfatulparintilor.ro

Din copilarie mi-a placut sa incerc sa inteleg semnificatia numerelor. Poate pentru ca am avut acces la niste carti de introducere in numerologie, poate pentru ca imi placea matematica, iar numerele mi se pareau interesante dincolo de operatiile pe care le puteam face cu ele, sau poate pur si simplu pentru ca m-a atras ideea de simboluri, metafore si semnificatii. Mi se pare fascinant.

Gandindu-ma la 2022 si la cifrele care il compun, inevitabil imi atrage atentia cifra 2, predominanta. Daca 1 este inceputul, leaderul, 2 reprezinta echipa, colaborarea. La o prima vedere, lucrul in echipa va fi extrem de important anul acesta. Cooperarea, intelegerea, parteneriatul, echilibrul ma astept sa fie cuvinte cheie pentru anul acesta. 2 este o cifra care in numerologie semnifica forta feminina. Gratia, diplomatia, tactul, sensibilitatea sunt puteri pe care ma gandesc ca le aduce Noul An cu multa convingere. Tot prin puterea femininului, asertivitatea si armonia pot conduce la activitati cu succes si rezultate. Intuitia poate fi deosebit de importanta, iar modul in care tinem cont de ea, modul in care o folosim in cotidian, difera de la persoana la persoana - unii dintre noi apeleaza mai mult la rational, altii mai mult la intuitie si emotional.
Cifra 2, pe de alta parte, reprezinta dualitatea, cele 2 fete ale monedei, ziua si noaptea, iubire dar si ura, rivalitate, elemente opuse, contraste, critica.
In acelasi timp, 2 este reprezentarea prietenului cu semnificatia dialogului, a increderii si a sprijinului reciproc. Cifra 2 repetata de 3 ori in numarul 2022, sper sa aduca o reluare a activitatilor sociale, odata cu invingerea pandemiei.

Tot 2022, cu toate cifrele pare, poate fi reprezentat ca de 2 ori 1011, unde prezenta multipla a cifrei 1 ne apropie de Univers, de divinitate, imbina planurile material si spiritual, aducand noi semnificatii. 11 este primul "numar maestru" cu profunde semnificatii spirituale. Reprezinta calea catre iluminarea spirituala, transformare, trecere dincolo de bariere, viziune, idealism.

De asemenea, prezenta lui 0 atat in 2022 cat si in 2x1011 simbolizeaza atat "nimicul" cat si absolutul. 0 simbolizeaza divinitatea, eternul, inceputul si sfarsitul, toate numerele laolalta.

Totodata, gandindu-ne la vibratia numarului 2022, aceasta este 6 (2+0+2+2). Deosebit de interesanta este reprezentarea cifrei 6, sub forma unui pentagon avand in fiecare varf cate unul din cele 5 elemente naturale (pamant, foc, apa, aer, spirit) care se considera a fi sinteza vietii pe pamant, iar in mijloc un centru de sustinere, un pilon, care detine responsabilitatea mentinerii echilibrului natural pe pamant. Totodata, o alta reprezentare a cifrei 6 este aceea a unei femei insarcinate, cu semnificatia responsabilitatii vietii, a familiei si a echilibrului.
Astfel, deducem semnificatia lui 6, ce presupune cuvintele cheie precum responsabilitate, echilibru, familie.

Iata ca se contureaza un numar si un an extrem de puternic 2022. Cu siguranta semnificatiile sunt mult mai profunde decat cele sumar prezentate mai sus si cu siguranta extrem de interesante. Desi nu sunt experta in numere si numerologie, mi se pare fascinant sa pot accesa macar putin din tainele acestea.

Imi doresc ca 2022 sa aduca un echilibru stabil in vietile noastre, sa se stopeze pandemia cat mai curand si sa ne putem bucura de frumusetea zambetului pe intregul chip, sa putem relua activitatile sociale fara frica, masti sau alte restrictii. Sper ca puterea lui 2022 sa fie pentru o lume care isi gaseste un echilibru natural, o lume frumoasa, cu zambete, imbratisari, joc si prietenie.

Atunci cand esti in fata unei usi si te intrebi unde este cheia sau care cheie este cea potrivita, atunci cand drumul se bifurca si nu stii care este calea pentru tine, atunci cand te intrebi incotro indica acul busolei, ai ocazia sa ridici privirea si sa iti amintesti ca suntem o mica farama din Univers, iar lumea noastra este transpunerea micro a Totului din care facem parte. Universul ne vorbeste neincetat, dincolo de timp si spatiu, prin legile universale, prin sunetele si semnele naturii, prin numere si simboluri, prin vise si stele, si prin atatea alte elemente pe care le descoperim mai devreme sau mai tarziu.

sursa foto: emag.ro

Va doresc tuturor un an bun 2022, cu sanatate, bucurii si drum deschis catre usile oportunitatilor si rezultatelor de succes!

La multi ani!

Cu drag,
Irina

Surse:
hartanumerologica.ro, sfatulparintilor.ro
worldnumerology.com, numerology.com, thesecretofthetarot.com
https://adriana-astro.com/numarul-maestru-11/
https://secretulnumerelor.ro/numarul-maestru-11/
http://www.hartanumerologica.ro/2014/12/despre-geneza-numerelor-semnificatia-cifrei-zero/
https://sfatulparintilor.ro/numerologie/numerologie-2022-magia-unui-an-de-vibratie-6-cum-te-influenteaza-in-functie-de-numarul-personal-anual/

Postări populare de pe acest blog

Incepe cu dreptul 2024, prin Leadership Personal

Leadership-ul personal vine dintr-un singur loc: DIN TINE! Cum stii acest lucru? Ei bine, pur si simplu stii! Mai mult decat atat - simti! Pentru ca leadership-ul personal este abilitatea de a te conduce pe tine insati si de a fi liderul propriei tale vieti. sursa foto: pexels Cu alte cuvinte, este ca atunci cand conduci o masina: tu esti soferul, la volan, la pedale, esti in control, ai ales destinatia si drumul, stii pe unde vrei sa mergi si ai tot ce iti trebuie pentru a ajunge la destinatie. Unde iti doresti sa ajungi anul acesta? Care este destinatia ta? Cu alte cuvinte, unde iti doresti sa fii la sfarsitul anului care tocmai a inceput? Care sunt dorintele si obiectivele tale pentru anul acesta? Tu simti ca esti leaderul propriei tale vieti? Sau ai uneori impresia ca parca altcineva este "la volan"? Daca uneori stii sau simti ca este altcineva la volan in locul tau, fara voia ta, este momentul sa constientizezi acest lucru si sa te gandesti daca vrei sa mergi pe drumul l

Cum aduci dorintele in realitate

Iata cei 3 pasi pentru a transforma dorintele in realitate: 1. Atribuie un deadline pentru #dorinta ta. O dorinta cu un deadline devine #obiectiv 2. Stabileste pasii necesari pentru atingerea obiectivului tau. Un obiectiv desfasurat pe pasi devine un #plan 3. Incepe #actiuni concrete pentru planul tau! Odata ce are actiuni concrete, planul tau aduce incet-incet, dorinta in #realitate Nu uita! Totul este posibil! Inspiratie si consecventa iti doresc! Cu drag, Irina

Me, myself and I

Mi-a fost lansata povocarea de a face o scurta prezentare despre mine, in scris. E bine-venita o astfel de initiativa din cand in cand, mai ales cand anumite variabile din ecosistemul nostru se schimba. Iata rezultatul meu: I believe that inside each of us there is a huge potential to succeed and we have the necessary resources to achieve our goals towards success. Sometimes, our intenal resources are not used to their full potential, either because we are not fully aware of them, or because we look in the wrong direction. I support individuals in evolving towards their full potential and reaching their goals, by mentoring and coaching, CV/ resume review, personal branding and career development. I support all-sized oganizations in implementing and maintaining management systems, through advisory services, business consultancy, business continuity, risk management, crisis management, coaching, training. One of my passions is to support young managers and management professionals to def