Treceți la conținutul principal

Recunostinta

Pasim cu incredere si entuziasm in Noul An punandu-ne dorinte si stabilindu-ne obiective. Cu totii visam la mai bine, intr-o lume mai buna, cu oameni dragi aproape si relatii trainice.

In ultima perioada m-am tot gandit la miracolului pe care il traim zi de zi, prin puterile noastre, ale fiecaruia, pe care de multe ori nu le constientizam sau pe care le pierdem din vedere.


Organismul nostru este extraordinar! Are minunata putere de a se echilibra si adapta permanent, regenerandu-se ori de cate ori este necesar, fiind activ zi si noapte!
Mintea noastra si sufletul sunt si ele extraordinare! Putem gandi, visa, iubi pentru a trai asa cum ne dorim!
Suntem atat de minunati! Ganditi-va la organismul nostru in ansamblul sau - cat de multe face simultan, in mod inconstient pentru.noi. Ganditi-va de exemplu cat de multe procese si activitati desfasoara simultan corpul nostru in permanenta; bataile inimii, respiratia, oxigenarea tuturor celulelor, sistemul imunitar pregatit in permanenta, digestia, cresterea parului, vederea si procesarea imaginilor, captarea informatiilor prin toate simturile, corelarea mirosurilor cu diverse amintiri, memoria, miracolul nasterii si al alaptarii si cate altele! Credeti ca noi putem face constient atat de multe lucruri si atat de bine precum le face organismul nostru?

Sa fim recunoscatori naturii si divinitatii pentru ceeace suntem! Sa facem din acest lucru o sarbatoare in fiecare zi si sa daruim ce e mai bun din noi!

Va doresc un an prosper, plin cu bucurii si intelepciune!

Postări populare de pe acest blog

Incepe cu dreptul 2024, prin Leadership Personal

Leadership-ul personal vine dintr-un singur loc: DIN TINE! Cum stii acest lucru? Ei bine, pur si simplu stii! Mai mult decat atat - simti! Pentru ca leadership-ul personal este abilitatea de a te conduce pe tine insati si de a fi liderul propriei tale vieti. sursa foto: pexels Cu alte cuvinte, este ca atunci cand conduci o masina: tu esti soferul, la volan, la pedale, esti in control, ai ales destinatia si drumul, stii pe unde vrei sa mergi si ai tot ce iti trebuie pentru a ajunge la destinatie. Unde iti doresti sa ajungi anul acesta? Care este destinatia ta? Cu alte cuvinte, unde iti doresti sa fii la sfarsitul anului care tocmai a inceput? Care sunt dorintele si obiectivele tale pentru anul acesta? Tu simti ca esti leaderul propriei tale vieti? Sau ai uneori impresia ca parca altcineva este "la volan"? Daca uneori stii sau simti ca este altcineva la volan in locul tau, fara voia ta, este momentul sa constientizezi acest lucru si sa te gandesti daca vrei sa mergi pe drumul l

Cum aduci dorintele in realitate

Iata cei 3 pasi pentru a transforma dorintele in realitate: 1. Atribuie un deadline pentru #dorinta ta. O dorinta cu un deadline devine #obiectiv 2. Stabileste pasii necesari pentru atingerea obiectivului tau. Un obiectiv desfasurat pe pasi devine un #plan 3. Incepe #actiuni concrete pentru planul tau! Odata ce are actiuni concrete, planul tau aduce incet-incet, dorinta in #realitate Nu uita! Totul este posibil! Inspiratie si consecventa iti doresc! Cu drag, Irina

Primul exercitiu de Blackout in Romania

Exercitiul de blackout de 72h din perioada 18-21 noiembrie 2022 este primul de acest tip in Romania si se va realiza la Medias. A fost anuntat foarte din scurt si inca nu este foarte mediatizat. Cu siguranta va fi in perioada urmatoare, cand se va si emite un ghid pentru indrumarea populatiei, conform primelor comunicate facute in mass-media. sursa foto: pexels.com Blackout este un termen utilizat in limba engleza, care se refera la un scenariu ce presupune intreruperea alimentarii cu energie electrica si gaze naturale din diverse motive, pe o anumita perioada de timp. In mod evident, acest scenariu are un impact asupra populatiei si asupra mediului de business. Pentru a raspunde acestui scenariu cu efect de intrerupere a activitatii/ a business-ului, este necesar sa existe pregatire si antrenament la nivelul companiilor si al organizatiilor, pentru ca impactul si pierderile (financiare, reputatie, neconformare fata de cerintele reglementare etc) generate sa fie cat mai mici, iar resta